Često postavljena pitanja

Sva sva dodatna pitanja koja se ne nalaze u našoj sekciji “često postavljenja pitanja" možete nas dodatno pitati na email adresi u kontakt strani. A mi ćemo vam sa zadovoljstvom odgovoriti u najkrećem roku.

FAQ

Kako da poručim proizvod?

Postoje tri načina poručivanja proizvoda. Prvi je da poručite telefonom a drugi je da kupiti putem interneta. Sve porudzbine porucene putem interneta “dodavanjem u korpu" ce biti odradjene istog momenta. Nakon porucivanja putem interneta sa naseg sajta bicete kontaktirani u najkracem roku radi potvrdjivanja porudzbine.Treci nacin da dodjete licno kod nas.

Dali radite isporuku na kućnu adresu?

Isporuka na kućnu adresu radimu na celoj teritoriji Srbije u roku od 24 časova. U saradnji sa kurirskim službama PostExpress, Bex i Aks vam garantujemo tačnu i brzu isporuku na kućnu adresu.

Dali mogu da vratim proizvod?

Svaki kupljeni proizvod možete da vratite u roku od 48 sati ali pod uslovom da taj proizvod nije korišćen što će naš servisni tim utvrditi. Ako je proizvod korišćen nije moguće vraćanje istog. Takodje Vi snosite troškove poštarine za povrat robe.

Dali imam garanciju na proizvod?

Na svaki kupljeni proizvod dobijate 12 do 24 meseci garanciju. U roku dok je proizvod pod garancijom ako se desi bilo kakav tehnički kvar mi ćemo vam zameniti za novi. Što znači da vam ne popravljamo već vam menjamo za novi.

FAQ

Dali vršite isporuku vikendom?

Isporuka vikendom kada ni jedna kurirska sluzba ne radi isporuke je moguca kod nas iznajmljivanjem privatnih kurirskih sluzba samo na teritoriji Panceva i Beograda. Cena privatnih kurirskih sluzbi vikendom je 10% skuplja. Sto znaci ako poručite u subotu ili nedelju robu možete dobiti istog dana.

Kako se koristi?

Ako niste dovoljno stručni ili se prvi put susrećete sa kupljenim proizvodom pogledajte u štampanoj dokumentaciji uputstvo za upotrebu. Takodje uputstvo za uptrebu možete naći i na našem sajtu u sekciji “Uputstva".

Kako da platim kupljeni proizvod?

Svaki proizvod koji vam je poslat na kućnu adresu kurirskom službom plaćate pouzećem.

Dali mogu da biram vreme isporuke?

Ako ste poručili proizvod da vam bude usporučen na kućnu adresu možete birate vreme kada će vam biti isporučeno.

Do 12 časova ili 19 časova.