Garancija najbolje cene

Garancija na svaki kupljeni proizvod od 12 do 24 meseci.

Ponuda visokokvalitetnih proizvoda po prihvatljivim cenama je naš najviši prioritet. Kao dokaz da to mislimo ozbiljno, nudimo vam Galena garanciju najbolje cene:

Ako u roku od 10 dana po prijemu računa pronađete firmu u Srbiji koja nudi isti proizvod, koji ste kupili kod nas, po nižoj ceni, imate dve mogućnosti:

  • Razliku u ceni uputimo na vaš bankovni račun
  • Skuplji proizvod uzmemo nazad

Garancija na najbolje cene važi i u slučajevima pre slanja narudžbe, ako nađete firmu u Srbiji koja prodaje iste proizvode koje i mi prodajemo, samo po nižoj ceni. Jednostavno nam pošaljite e-mail vezano za tu ponudu. Odmah ćemo proveriti ponudu i ako ništa nije sporno, proizvod ćete kod nas dobiti za istu cenu.

Jedini uslov za uvažavanje garancije na najbolju cenu je lokacija prodavčeve poslovnice, koja mora biti u Srbiji i takođe, mora na zalihama imati proizod iste izvedbe, veličine i boje koju želite naručiti.

PAŽNJA:
Garancija za najbolju cenu ne važi u slučaju prodaje od strane privatne osobe, platformi za javno nadmetanje, rasprodaja, u primeru stečaja firme kao i ostalih neuobičajenih načina prodaje. Garancija najbolje cene važi samo za teritoriju Srbije.