Način dostave

Dostavu na kućnu adresu vršimo uz saradnju sa kurirskim službama:

  • Post Express
  • Bex
  • Aks

Sve porudzbine primljene do 17 časova biće opremenjene istog dana i isporučene u roku od 24 časa. Sve porudzbine primljene posle 17 časova biće opremljene narednog dana.

Cena isporuke se obračunava po težini paketa a troškove isporuke snosi kuopac. Za više informacija o ceni dostave molimo vas da nas kontaktirate.

Post Express

Post express je visokoprofesionalna usluga Pošte Srbije, koja korisinicima omogućava najbrži i najsigurniji prenos pošiljaka u unutrašnjem saobraćaju u propisanim i garantovanim rokovima. Kurirski servis u 120 gradova i mesta podržan je najsavremenijom poštanskom mrežom širom Srbije, a sigurnost, brzinu, kvalitet i pouzdanost garantuje dobro organizovan tim, sa decenijom iskustva u saradnji sa korisnicima.

Kuriri Post express-a u najkraćim rokovima preuzimaju i uručuju pošiljke na adresi i u vreme koje odgovara korisniku, a pošiljke se prate barcode tehnologijom. Brigu o korisnicima vodi Call centar Post express-a koji im omogućava da brzo i jednostavno dobiju svaku informaciju koja im je neophodna.

Servis pruža usluge Danas za sutra, Danas za danas i Danas za odmah, uz mnoštvo dodatnih pogodnosti u dogovoru sa korisnikom na celoj teritoriji Srbije, kao i EMS uslugu u međunarodnom saobraćaju za 63 zemlje sveta.

Proverite zašto je Pošta Srbije dobila zlatni sertfikat Svetskog poštanskog saveza za najbrže rastući kvalitet usluga u jugoistočnoj Evropi.

Bex

Bex je domaća privatna kurirska služba, sa najbržim stepenom razvoja na Balkanu.

Za kratko vreme, uspeli smo da osvojimo jednu od vodećih pozicija na poštanskom tržištu Srbije. Na stotine dostavnih vozila najvišeg kvaliteta, savremena oprema za praćenje pošiljki i velika mreža distributivnih centara i Paket Shopova, omogućuje nam da isporučimo na desetine hiljada paketa dnevno, od vrata do vrata, po principu ‘danas za sutra’.

Posebno se ponosimo našim timom stručnih i veselih mladih ljudi, sa željom za inovacijama i negovanjem odnosa. Cilj Bex tima je da zaštiti interese korisnika, kao i poslovne interese partnera, koji šalju preko nas na dnevnoj bazi. VIP odeljenje je na stalnom zadatku razumevanja različitih problema i kreiranja diferenciranih i poboljšanih rešenja koja će rešiti i najsloženije potrebe naših klijenata.

Otvorenost, pouzdanost i pravičnost su srž Bex principa. Naša misija je da kontinuirano povećavamo zadovoljstvo korisnika i pružamo usluge na vreme, bez greške.

Aks

“AKS Express Kurir” je kompanija nastala 2004. godine čija je osnovna delatnost “prikupljanje prevoz i isporuka pošiljki”. Osnovana domaćim kapitalom, a zahvaljujući profesionalnosti i zalaganju svih zaposlenih “AKS Express Kurir” je jedna od vodećih kompanija za paketnu dostavu u Srbiji danas.

Sa 780 zaposlenih mladih i stručnih ljudi, 21 centar sa magacinima na teritoriji Republike Srbije i 430 potpuno novih teretnih vozila vodećih svetskih proizvođača, AKS EXPRESS KURIR svakoga trenutka može u potpunosti zadovoljiti Vaše potrebe zahteve za transportom najrazličitijih paketa i pošiljki.

Svojom fleksibilnošću i logističkim kapacitetima AKS EXPRESS KURIR omogućava brza i ekonomična rešenja dostave pošiljaka pravnim i fizičkim licima.

AKS Vam nudi mogućnost isporuke i preuzimanje u svim zemljama Evrope i sveta, kao i preuzimanje iz svih zemalja Evropske unije. Takođe AKS nudi mogućnost preuzimanja i isporuke u BIH, kao i CG.