Muče Vas bolne rane na ledjima i petama?

Ukoliko su rane otvorene i blago crvene, imajte na umu da gangrena može biti fatalna, a hiruška obrada neizbežna i bolna.

Sigurno ste svašta probali, od krema do raznih melema, ali rane su i dalje tu. A šta ukoliko postoji sasvim jednostavno rešenje koje će učiniti da dekubitus rane postanu deo vaše prošlosti?

Nadamo se da Vas ne muče i želite da sprečite njihovo nastajanje, ali ukoliko ipak imate ovaj problem antidekubitnim dušekom možete sprečiti sve navedene probleme.

antidekubitni dusek akcija

Samo ovog meseca

Antidekubitni dušek akcija

Ovog meseca po sniženoj ceni možete kupiti antidekubitni dusek marke DodoBad sa kojim ostvarujte sledeće benefite:

  • Sprečavanje nastajanja rana na celom telu
  • Brže zarastanje postojećih rana
  • Smanjuje bol tokom ležanja
  • Omogućava bolju cirkulaciju
  • Zamenjuje ručno okretanje pacijenta
  • Automatski oslobađa nastali pritisak na delove tela
  • Nudi veliku efikasnost nakon operacija i ortopedskih preloma

8,950.00

Antidekubitni dušek cena

Filter
antidekubitni dusek bez kompresora

Kupite odvojeno

Antidekubitni dusek bez kompresora

Ukoliko Vam je potreban samo antidekubitni dusek bez kompresora u Galena Medik možete naći veliki izbor dušeka za sve tipove kompresora.

Antidekubitni dusek  neizmeničnim punjenjem i pražnjenjem komora koji omogućavaju konstantu masažu ne samo delova koji su skloni stvaranju dekubita (leđa, karlica, pete, laktovi) već i celog tela. Pokrivaju ceo krevet i imaju produžene trake koje se podvlače ispod klasičnog dušeka radi fiksiranja. Svaki model se razlikuje zbog svojih karakteristika i namena. Neki modeli se mogu koristiti u preventivne svrhe a neki ne, zato je najbolje konsultovati se na nama. Svaki predstavljeni proizvod sadrži kompresor, dušek i prateću opremu neophodnu za sam rad dušeka.

Ako niste sigurni koji model Vam je potreban ne morate zvati Vašeg lekara! Naš tehničari Vam mogu pomoći u tome pozivom na broj koji se nalazi u kontakt strani ili na vrhu strane.